Ambassadører

Hjelpefondet har mange ambassadører, her kan du bli kjent med noen av dem.

Per Morten Grande, Snåsa

Per Morten Grande

 

”Jeg vil være Joralf evig takknemmelig for den hjelp og støtte han ga oss i ei tung og vanskelig tid da min kjære kone Anne Greta dessverre ble syk og døde høsten 2001”

 

 

 

 

 

Eli Rygg, Son

eli rygg

 

“Da jeg møtte Joralf første gangen fortalte jeg legenden om Guds gjøgler til ham. Det handler om Giovanni som sprer glede til menneskene.

Joralf er en Guds gjøgler. Jeg setter stor pris på og er stolt av å få være ambassadør for Hjelpefondet og kanskje få være med å spre glede?”
Hilsen Eli

 

 

 

 

 

Ylva Lööf, Stockholm

ylva_loof

 

“Jag heter Ylva Lööf och är svensk skådespelerska. Jag träffade Joralf första gången hösten 1995. Han hadde då hjälpt min Moster som hadde gamla, svåra skador efter en trafikolycka i ungdomen. Signe och Joralf blev snabbt mina privata vänner. Det är en glädje att få vara “ambasadör” för Marthe och Joralfs hjelpefond som jag hoppas kommer att bli till nytta för funksjonshemmede i Nord Tröndelag”.

 

 

Chand Torsvik, Namsos

 

Chand og Joralf

Fra sangen “Varme hender”

Ref.:
Med varme hender
Og et varmt hjerte
Gir du så mye av dæ sjøl
Det lys du teinne
Det gir håpet
Å tar bort mang ei tung ei bør

Trine Skei Grande, Overhalla

Trine Skei Grande

“Joralf har ikke bare sine fantastiske evner, men han er også et fantastisk menneske som ofrer mye av sin tid til å hjelpe andre. De verdiene han vektlegger, og det han står for, trenger en å spre i samfunnet. Derfor støtter jeg dette arbeidet”.