Skolestafetten 11. Mai

Fra hjerte til Hjerte!

Onsdag 11. mai gjennomførte Steinkjer skole en fantastisk skolekonsert til inntekt til hjelpefondet i Dampsaga kulturhus. 350 skolebarn entret scenen etter tur, og resultatet var en imponerende opplevelse. Sangene som var valgt hadde et sterkt innhold til det Hjelpefondet står for. En fullsatt konsertsal fikk oppleve involvering og inkludering. Chand Thorsvik, som er en av hjelpefondets ambassadør var gjesteartist på konserten. Stafettpinnen ble sendt videre til Ørmelen skole, Verdal. Dato ikke klar enda.

Fra hjelpefondet deltok Marthe Sakshaug, Erik Sakshaug og styreleder Gunnar Viken

 

 

Velkommen til Joralfs 90 års dag.

Den 11. april i år fyller Joralf 90 år, og det ønsker vi å feire ved å gi ham en musikalsk gave i form av en konsert i Snåsa kirke lørdag 9. april kl. 19.00.

Hanne Krogh er kveldens konferansier, men deltar også som artist sammen med blant andre Mari Boine, Marianne Antonsen, Margreth Olin, Kjersti Kveli, Sivert E Skavlan, Frøydis Jørstad, Øvre – Kvam mannskor, Elisabeth Thorsen m.flere. Vi vil bli tatt med på en reise gjennom Joralfs liv, fra barndom til alderdom, knyttet sammen ved hjelp av sang, musikk, tekst og historier.

Se plakaten: Joralf 90 år. Plakat

Billetter kan kjøpes via denne linken:

https://hjelpefondet.hoopla.no/sales/joralf90/

Velkommen til feiring!

Skolestafetten: Informasjonsbrev til skolene

Snåsa montessoriskoleTil deltakere på Skolestafetten                                           

 

VEDR SKOLESTAFETTEN

Marte & Joralfs Hjelpefond ble stiftet våren 2001, etter initiativ fra Joralf Gjerstad, landskjent som ”Snåsamannen” med synske og helbredende evner.

Stiftelsen Marte & Joralfs Hjelpefond har som formål å gi midler til lag/foreninger/ organisasjoner som arrangerer friluftsarrangement for funksjonshemmede i alle aldre i Nord -Trønderlag.

Skolestafetten startet på Steinkjer barneskole høsten 2002, med en konsert i rådhuset, hvor alle klassene ved skolen underholdte.

Tanken bak denne stafetten er at den skal bidra til holdnings skapende arbeid i skolen i forhold til ulike grupper funksjonshemming. Samtidig som det er med å gjøre Marthe & Joralfs Hjelpefond enda mer kjent samt at det kan gi lyst til å støtte det arbeidet Hjelpefondet utfører.

Noen av skolene har arrangert billøp med kostymer og selvlagde olabiler, andre med underholdning, teater, turmarsj, sketsjer og sanger. Noen av skolene har lagt skolestafetten til grunnskoleuka, der den enkelte skole selv avgjør på hvilken måte og tidspunkt for gjennomføringen.

Styret for Marte & Joralfs Hjelpefond ønsker dere lykke til og er svært takknemlig for deres deltagelse!

 Praksis:

Etter endt arrangement settes de innkomne midlene inn på

konto nr: 4476.06.23226.

Deretter velger dere en skole som dere ønsker å utfordre til å være med på skolestafetten og tar kontakt med den aktuelle skole.

Beskjed gis videre til kontaktperson i Hjelpefondet som følger opp den videre kontakt.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med Bente Brandsegg, styremedlem i Marthe & Joralfs Hjelpefond på telefon: 924 61 967 eller pr e-post: [email protected].

Mer informasjon om Marte & Joralfs Hjelpefond finner dere på våre nettsider: www.hjelpefondet.no

 Med vennlig hilsen

for

Marthe & Joralfs Hjelpefond

Alf Daniel Moen.